Terug naar de opleiding

Elektriciteit

Inkanteling van de HBO5-opleiding (Graduaatsopleiding) Elektriciteit

 

Vanaf 1 september 2019 worden alle HBO5-opleidingen ingekanteld in de Hogescholen. Dit betekent dat je niveau 5 enkel nog kan volgen in een Hogeschool maar niet meer in CVO TNA.

Voor de HBO5-opleiding Elektriciteit is er helaas geen omvorming.

In het secundair volwassenenonderwijs biedt CVO TNA binnen haar cluster Nijverheidstechnieken nog de opleiding Residentieel elektrotechnisch installateur https://cvotna.be/opleiding/residentieel-elektrotechnisch-installateur/, PLC-technieker https://cvotna.be/opleiding/plc-technieker/ of Technieker aandrijfsystemen https://cvotna.be/opleiding/technieker-aandrijfsystemen/ aan.

In de hogeschool wordt op graduaatsniveau de aanverwante opleiding Elektromechanische Systemen ingericht. Voor meer informatie kan je een mail sturen naar jimmy.bauwens@thomasmore.be  Op niveau bachelor kan je in de hogeschool terecht voor de opleiding Energietechnologie.

 

Alle tarieven zijn inclusief cursusmateriaal, exclusief handboeken. Per schooljaar wordt er éénmalig € 6 aangerekend voor elektronische communicatie. Je betaalt een maximum van € 300 inschrijvingsgeld per semester. Dit geldt niet voor het cursusmateriaal.